Max Verstappen Zandvoort

Sergio Pérez werd achtste. De Red Bull-coureur stelt dat Circuit Zandvoort er indrukwekkend uitziet met de kombochten en alle tijdelijke tribunes.


Max Verstappen Rijdt Eerste Ronde Op Zandvoort Max Verstappen Instagram Racing

RBR Official Teamline RBR Lifestyle MV X Puma X RBR Max Verstappen Official Circuit Zandvoort.

Max verstappen zandvoort. Buitenlandse media zijn lyrisch over de prestatie van de Nederlander én de ongekende sfeer bij de. Max Verstappen moet zich zaterdag melden bij de baancommissarissen van de Dutch Grand Prix in Zandvoort voor een mogelijk overtreding. Max Verstappen heeft genoten van al het oranje op de tribunes tijdens de eerste twee trainingen.

Max Verstappen heeft het toch al prachtige Formule 1-weekeinde in een kolkend Zandvoort voorzien van een gouden randje. Hopelijk kunnen we voor podium of winst gaan. De Red Bull-coureur kan er niet alleen rekenen op de massale steun van de fans maar ook het circuit moet de Limburger volgens Coulthard bijzonder goed.

De Limburger was de sterkste op het circuit in Zandvoort. Volgens F1-coureur Max Verstappen voelt het circuit van Zandvoort oldskool aan. De engineers wilden een track walk doen dus ik ben meegegaan.

Hij beseft daarnaast ook terdege dat een goede kwalificatie op. Zeker op het bochtige circuit is dat enorm gunstig. Daar zijn nu ook tickets voor de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix aan toegevoegd.

Max Verstappen heeft op het circuit van Zandvoort poleposition veroverd voor de Dutch GP. De Nederlander moest alles uit de kast trekken om rivaal Lewis Hamilton van zich af te houden maar slaagde hier glansrijk in. Hij begint morgen in de.

Koning Willem-Alexander was zaterdag aanwezig op het circuit in Zandvoort om te kijken naar de kwalificatie van de Formule 1. Hij bleef de Mercedes van Lewis Hamilton voor. De laatste jaren laat Max Verstappen de zogenaamde track walk aan zich voorbijgaan maar op donderdagochtend liep hij op Circuit Zandvoort wel een rondje.

Zandvoort is gemaakt voor een coureur als Verstappen. David Coulthard dicht Max Verstappen dit weekend goede kansen toe tijdens zijn thuisrace op het circuit van Zandvoort. Max Verstappen heeft de Dutch Grand Prix op Circuit Zandvoort weten te winnen.

Zandvoort heeft zijn gedroomde polesitter. De thuisfavoriet zou vrijdag in de fout zijn gegaan tijdens. Bekijk hier de nieuwe Red Bull Racing Lifestyle collectie Naar RBR Lifestyle.

Ruim 16 miljoen mensen 48 procent keken via Ziggo Sport en ruim 13 miljoen mensen 40 procent via Ziggo Sport Select. Verstappen reed met. Een thuiswedstrijd voor Max Verstappen.

Max Verstappen heeft zondag de Grand Prix van Nederland gewonnen. Verstappen Travel had al tickets voor Max Verstappen Tribunes in Oostenrijk Hongarije en België in de verkoop. Hij vergeleek het circuit donderdag met het circuit van Suzuka in Japan waar fouten direct afgestraft worden.

Gepubliceerd op 02 september 2021 door Niels Hendrix. Raceheld Max Verstappen liet in Zandvoort zijn grote rivaal Lewis Hamilton achter zich. Max Verstappen is zeer te spreken over het decor van de eerste Dutch Grand Prix in 36 jaar.

Voor de oranjetribunes in Zandvoort kende Verstappen die vanaf poleposition vertrok een goede start. De kop is eraf in Zandvoort. Max Verstappen en de tienduizenden oranjefans hebben veel indruk gemaakt op de rest van Europa.

Het podium werd compleet gemaakt door Valtteri Bottas. Cap Zandvoort - Oranje Circuit Zandvoort Collectie 3995. Niet aan mij om fans in Zandvoort te weerhouden van boegeroep Formule 1 Hij doet het niet vaak maar op Zandvoort maakte Max Verstappen vanochtend te voet een verkennend.

Ook koning ziet Max Verstappen pole pakken in Zandvoort. Max vanuit Zandvoort. Het Formule 1-weekend op de Grand Prix in Zandvoort schiet bijna uit de startblokken.

Dat DRS pas na de laatste bocht mag worden geopend kan Verstappen best begrijpen. Max Verstappen was vanmiddag in een thriller van een kwalificatie een fractie sneller dan zijn grote concurrent Lewis Hamilton. De 70000 toeschouwers in het publiek reageerden uitzinnig van vreugde net als de bijna 3 miljoen kijkers voor de buis.

De Nederlander gadegeslagen door.


F1 Driver Max Verstappen At The Dutch Race Circuit Zandvoort During The Jumbo Racing Days He Is Formula One Driver For T Red Bull Racing Racing Max Verstappen


F1 Driver Max Verstappen At The Dutch Race Circuit Zandvoort During The Jumbo Racing Days He Is Formula One Driver For Max Verstappen Red Bull Racing One Team


Max Verstappen Winning The Legendary Zandvoort Masters Masters Verstappen F3 Circuit


Italia A Zandvoort Met Afbeeldingen Formule 1 Italia Auto


Max Verstappen Kijkt Uit Nraar Gp Zandvoort Aston Martin Formule 1


Max Draait De Eerste Donut Op Circuit Zandvoort Circuit Aston Martin Nederlanders


Max Verstappen Formule 1 At Zandvoort By Italia A Zandvoort 2015 Photo By Richard Kant Italia Formule 1 Circuit


Max Verstappen Zandvoort Grandprix Suprise Sinterklaas Kerst Knutselen Grand Prix


F1 Driver Max Verstappen At The Dutch Race Circuit Zandvoort During The Jumbo Racing Days He Is Formula One Driver Formula One Max Verstappen Red Bull Racing


Gp Zandvoort Waarschijnlijk Zonder Verstappen Met Afbeeldingen Red Bull Racing Grand Prix Formule 1


Max Verstappen Red Bull Zandvoort


Video Max Verstappen Rookt Zijn Banden Op In Zandvoort Racingnews365 Video S Band Foto S


F1 2020 Gameplay Zandvoort Circuit Max Verstappen Onboard Youtube Max Verstappen Circuit Max


Max Verstappen Jumbo Race Dagen Zandvoort 21 05 2017


Max Verstappen Jumbo Race Dagen Zandvoort 20 05 2018


140705 45 Circuitpark Zandvoort Zandvoort Masters Max Verstappen Dallara F311 Volkswagen Motopark Formula Racing Race Cars Blancpain


F1 Driver Max Verstappen At The Dutch Race Circuit Zandvoort During The Jumbo Racing Days He Is Formula One Driver For T Max Verstappen Red Bull Racing Racing


Kunstwerk Max Verstappen Op Circuit Zandvoort Tijdens De Jumboracedagen Van Stefano S Circuit Canvas Behang


Jumbo Racedagen Met Max Verstappen Op Circuit Zandvoort Op 18 En 19 Mei 2019 Vindt De Vierde Editie Plaats Van Het Race Evenement Raceauto Racen Racewagens

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel