Max Verstappen Zandvoort Video

Niet uitgerust met zijn RB16 maar met een oudere Red Bull RB8 dook Max Verstappen woensdagmiddag rond de klok van vier het Circuit Zandvoort op om zo het vernieuwde duinencircuit officieel te openen. 3-9-2021 Formule 1 GP33 20.


Cnn Interviews Max Verstappen And Jacques Villeneuve About Max Youtube

Formule 1 max-verstappen nederland red-bull Video zandvoort Vorig bericht.

Max verstappen zandvoort video. Race mee door de kombochten en ervaar hoe snel een vliegende ronde door de duinen nu echt is. Inhalen is lastig in Zandvoort dus de Red Bull-coureur moest zijn leidende positie zien te. Ook de Australische Formule1-coureur Daniel Ricciardo is voor de Grandprix in Nederland en dan moet je natuurlijk genieten van een Nederlandse delicatesse.

Verstappennl - Using this video without permission is prohibited - Max Verstappen takes his father Jos Verstappen for a lap around Circuit Zandvoort in an. Bekijk het mooie voorproefje van Max Verstappen in onderstaande video. Max Verstappen is op Zandvoort echt niet onbekend.

Hij was pas zestien jaren jong toen Max Verstappen al als winnaar uit zijn Formule 3-bolide stapte in Zandvoort. In 2014 won hij de hoog aangeschreven Zandvoort Masters op het circuit waar aankomend weekend in de Formule 1 wordt geracet. Formule 1 videos.

De start van de Dutch Grand Prix was zondag voor polesitter Max Verstappen extreem belangrijk. Hamann 3 Serie Touring lost wielenprobleem op Volgend. Omdat Max Verstappen het vernieuwde circuit officieel opende.

Hij vergeleek het circuit donderdag met het circuit van Suzuka in Japan waar fouten direct afgestraft worden. F1 2020 ligt zoals gezegd begin mij in de schappen voor PC Xbox One en Playstation 4. Max doet het alvast een rondje voor.

Rij onboard mee met Max Verstappen op en beleef het nieuwe Circuit Zandvoort. Max Verstappen Circuit Zandvoort Track Guide. Het leverde mooie plaatjes en beelden op die hieronder zijn te bekijken.

Geniet van de korte video en laat Max Verstappen je meenemen over Circuit Zandvoort 20. Max Verstappen wist zijn Red Bull RB16B in beide vrije trainingen op de vrijdag niet op de eerste positie te plaatsen maar de Nederlander is desondanks vol vertrouwen voor de rest van het weekend. Max Verstappen heeft vanavond zijn racehelm voor de Formule 1 Grand Prix van Zandvoort onthuld.

Volgens F1-coureur Max Verstappen voelt het circuit van Zandvoort oldskool aan. Na de volksliederen kon Verstappen los gaan met de champagnefles voor hem waar een camera op zat. De videobeelden schotelen een digitale Red Bull RB16 voor bestuurd door Max Verstappen die een ronde over het circuit in de duinen van Zandvoort rijdt.

Benieuwd hoe hij er uit ziet. Max Verstappen mocht in Zandvoort de hoogste trede van het podium beklimmen waarna het Wilhelmus voor de Nederland klonk. Hier is de Circuit Zandvoort.

Dit zag de Red Bull-coureur toen hij op het podium stond. Ondanks de nodige problemen in zijn beslissende rondje pakte de Red Bull-coureur pole-position voor zijn thuisrace. Hoe ziet het circuit in Zandvoort er on board uit.

Max Verstappen heeft zaterdag voor een enorme ontlading gezorgd op het circuit van Zandvoort. In een nieuwe Formule 1-update blikken we uitgebreid terug op de zaterdag van de Dutch Grand Prix. As Formula 1 announces the return of the Dutch GP in 2020 jump on board with Max Verstappen as he takes you for a lap around the Zandvoort circuit.

De reactie van Max Verstappen na de vrije trainingen in Zandvoort. RubenPriest gepost 2 september 2021 om 1725 Reageer. De dag dat Verstappen met overmacht won in Zandvoort.

Hier een rondje met Max Verstappen voor de Dutch Formule 1 Grand Prix 2021.


Zandvoort Podria Disputarse Sin Publico Tyc Sports Carreras Circuito Gran Premio


Aston Martin Red Bull Racing Max Verstappen Daniel Ricciardo And David Coulthard Unleashed At Zandvoort Video Red Bull Racing Formule 1 Grand Prix


Video Max Verstappen Zet Nieuw Record Op Circuit Zandvoort Grand Prix Red Bull Racing Circuit


Video Max Verstappen Rookt Zijn Banden Op In Zandvoort Racingnews365 Video S Band Foto S


Pin On F1 2020 Game


Pin On Max Verstappen


Http Www Youtube Com Watch V Ablofpbl98 Chinese Grand Prix Max Verstappen Formula 1


Max Verstappen Red Bull Zandvoort


Red Bull Racing Honda On Twitter In 2021 Red Bull Racing Racing Bull


Max S Rise F1 2019 The Inside Line Max Verstappen Red Bull Racing Aston Martin


Youtube City Racing Max Verstappen Toro Rosso


F1 2020 Gameplay Zandvoort Circuit Max Verstappen Onboard Youtube Max Verstappen Circuit Max


Esteban Ocon Max Vestappen Crash Lap Down Car Takes Out Race Leader In Brazil Video Racing News Racing Racing News Car Crash


Max Verstappen Verstappen Com Barcelona


Max Verstappen Breaks Zandvoort Lap Record Formula 1 Max Verstappen Win Tickets


On Board With Max Verstappen For A 360 Lap Of Zandvoort Youtube Max Verstappen Australian Grand Prix Racing Driver


4 Magician Adam Trent Meets Max Verstappen In Zandvoort 22 X2f 05 X2f 2017 Youtube The Magicians Max Verstappen Street Magic


Pin Auf Verstappen


Red Bull Racing Rb15 Max Verstappen 4k Wallpaper Hdwallpaper Desktop Red Bull Racing Racing Max Verstappen

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel