Het Atv Nieuws Van Vandaag

Een bedevaartsoord is dat in deelgemeente Pulle. Agenten van de lokale politie hebben woensdagavond ter hoogte van de afrit van de E313 Geel-West een wagen doen stoppen.


Nieuws Atv

Betrouwbaar helder en prikkelend.

Het atv nieuws van vandaag. Maar vandaag opende er een nieuwe vestiging pal in het centrum van Hove. De eerste dag is altijd een leuke binnenkomer. Schenkt Nieuwsbladbe extra aandacht aan streek- en sportnieuws.

Masha en de beer. HLN - Het Laatste Nieuws - Volg het nieuws op de nr1 nieuwssite in België HLNbe brengt je het allerlaatste nieuws 2424 en 77 uit binnen - en buitenland evenals dichtbij met nieuws uit je. Dat wilden ze alvast eens uittesten in een woonzorgcentrum van GZA.

Veggie voeding in woonzorgcentra. Hij is momenteel aangehouden op verdenking van moord. Het VRT NWS nieuws.

Beer heeft een tennisbaan gemaakt en wil graag een potje tennis spelen met mevrouw Beer. Een van de beklaagden is momenteel aangehouden op verdenking van moord. HOOFDPUNTEN IN HET NIEUWS - Personeel RGD boos op de bond - Scholen binnenland nog dicht - Van t Hogerhuysstraat wordt vandaag aangepakt.

Van Goeie smaak tot Niet lekker. Terug naar het München van Jean-Marie. Werd in 2015 veroordeeld tot dertig maanden cel met uitstel voor zware diefstal.

En eerder waren er. Vanmiddag kan er tijdens students on stage weer met duizenden studenten gefeest worden op het Sint-Jansplein zonder mondmasker of social distancing. BREAKING Tyissa wil het kroontje op 12 december.

Atv Antwerpse Televisie Antwerpen. Zo chic ging het eraan toe op de wereldpremière van nieuwe James Bond-film in Londen. BREAKING Vandaag laatste dag van expo over motorsport in Sint-Joris.

Het biedt je tekst beeld en audio gebundeld in rubrieken en dossiers met extra duiding door onze experten. BEERNEM - In zaal Sinjo in de Beernemse deelgemeente Sint-Joris is het vandaag de laatste dag van de expo Snelheid spektakel motorsport. Vandalen hebben daar het eerste tafereel op de kruisweg vernield.

Isabelle heeft klanten uit alle hoeken van het land dames die bewust zijn over de keuze van de producten. Veggie in het WZC. Daarom neemt de gemeente Wingene de komende vijf jaar verschillende acties om hen te helpen bij hun zoektocht naar voedsel.

ATV-journalist opgepakt voor roekeloos rijgedrag aan Geel-West. Met het laatste nieuws gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. Bovenop een complete verslaggeving van het nieuws uit binnen- en buitenland economie lifestyle.

Jurgen en Alina namen de zaak een goed jaar geleden over van Willy en hebben grote plannen. Liep al twee correctionele veroordelingen op. Kelly die dacht dat hij met alles weg kon komen.

Sven De Ridder. Beide beklaagden kwamen al eerder met het gerecht in aanraking. De Antwerpse Televisie ATV bestaat sinds 1993 en is uitgegroeid tot een echt boegbeeld op.

Herbekijk hier Het journaal 19u van dinsdag 28 september. Maar veel lessen worden er dan meestal nog niet gegeven. Nieuwe Snor van t Stad Duncan Vandael word alsnog gehuldigd.

Het nieuwe academiejaar is begonnen. Een groot verschil met de online editie van vorig jaar. Want het is vandaag dag van het vegetarisme.

Het hallucinante verhaal van R. De auto met aan het stuur Phil Van den Bossche een journalist van ATV had zich al in Antwerpen doen opmerken door zijn roekeloos rijgedrag. Het krijgt de naam Aquatopia.

Niet aan de veelbesproken slagboom dit keer maar wel in het Fatimapark. 49834 vind-ik-leuks 4991 personen praten hierover. U kan het nieuws klokvast bekijken om 12u30 14u30 en 15u30.

Hoofdpunten in het nieuws - Nationaal Leger heeft nieuwe leiding - Nieuwe bestemming voor Moengo markt - Weg naar Jaglust opgeleverd. En dan naar een geval van vandalisme in Zandhoven. WINGENE - Het belang van bijen en hommels is niet te onderschatten voor voedselzekerheid en biodiversiteit.

Op hetnieuwsvandaag wordt al het lokale nieuws geplaatst. Enerzijds blijven innoveren met het ijs zoals Willy dat altijd deed maar anderzijds ook uitbreiden. En daarom een kleine test met een hamburger en een worst.

Herbekijk Het journaal 13u van woensdag 29 september. AALST - De naam werd bekend gemaakt voor het nieuwe zwembad van Aalst dat in oktober de deuren zal openen. En de senioren die zijn dat niet echt gewend om vegetarisch eten te krijgen.

AT5 is de nieuwszender van Amsterdam en omgeving Volg wwwAT5nl voor het laatste nieuws uit Amsterdam. Het avondnieuws verschuift naar 18u30. Vanaf vandaag zit het nieuws helemaal in een nieuw jasje.


Nieuws Atv


Dagnieuws Atv


Atv Nieuws Atv


Dagnieuws Atv


Dagnieuws 8 Juli Atv


Rondleiding Door Het Nieuwe Atv Atv


Nieuws Atv


Atv Nieuws In Het Nieuw Youtube


Nieuws Atv


Nieuws Atv


Dagnieuws Atv


Nieuws Atv


Dagnieuws 16 September Atv


Nieuws Atv


Cultureel Antwerpen Herademt Met Theaterfestival Atv


Nieuws Atv


Nieuws Atv


Nieuws Atv


Nieuws Atv

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel