Max Verstappen Zandvoort Tijd

Verstappen klokte dus 111597 en de derde tijd van 111601 werd neergezet door Carlos Sainz. Zijn Spaanse teamgenoot Sainz.


Zandvoort F1 5 Sept 2021 Tickets Prijzen Vervoer Parkeren Hotel

Verstappen klokte dus 111597 en de derde tijd van 111601 werd neergezet door Carlos Sainz.

Max verstappen zandvoort tijd. De Nederlander wist een tijd van 109623 neer te zetten waarmee hij oppermachtig was op Circuit Zandvoort. De trainingssessie werd langdurig stilgelegd vanwege een. De snelste ronde van de kopman van Red Bull op het circuit van Zandvoort ging in 111264.

Max Verstappen heeft de tweede tijd gereden tijdens de eerste vrije training voor de Dutch Grand Prix. Ook Esteban Ocon en Valtteri Bottas waren sneller dan Verstappen. Max Verstappen heeft zondag tijdens een van zijn Formule 1-demonstraties de snelste ronde ooit gereden over Circuit Zandvoort.

De Monegask Charles Leclerc was in de Ferrari met 110902 de snelste in de tweede sessie voor zijn Spaanse teamgenoot Carlos. Tijden Dutch Grand Prix Zandvoort. In de dagen ervoor staan de vrije trainingen en kwalificatie op het programma.

Max Verstappen kijkt met een redelijk tevreden gevoel terug op de. Max Verstappen heeft tijdens de vrije trainingen vrijdag de tweede tijd neergezet op het Circuit Zandvoort. Mocht dat inderdaad zo zijn heeft Max Verstappen de.

Rik Spekenbrink De zaterdag van Zandvoort die wordt cruciaal. De laatste vrije training voor de Grand Prix van Nederland is geëindigd met Max Verstappen als snelste coureur. Dat is de boodschap die al tijden klinkt in de Formule 1.

Op het circuit van Zandvoort bleef hij meer dan drie tienden achter op de snelste tijd van Charles LeclercToch baart dit de Nederlander geen enkele zorgen zo. De Nederlander klokte een 119511 met een V8-aangedreven Red Bull RB8. Verstappen kwam tot een 111264.

Op deze tijden is Max Verstappen in actie te zien. Deze sessies vinden volgens het gebruikelijke tijdschema plaats. Charles Leclerc was de snelste man met een 110902.

De Nederlander ging dertien keer het 4259 kilometer lange Circuit Zandvoort rond en kwam hierbij tot een 109623 als snelste tijd waarmee hij als enige onder de 110 wist te duiken. Gepubliceerd op 03 september 2021 door Julien Lemmen. Max Verstappen heeft tijdens de vrije trainingen vrijdag de tweede tijd neergezet op het Circuit Zandvoort.

Marko verklaart waar Verstappen belangrijke tijd verliest in Zandvoort. Max Verstappen heeft tijdens de eerste vrije training voor de Grand Prix van Zandvoort de tweede tijd gereden. Verstappen verbreekt ronderecord Zandvoort tijdens Jumbo Racedagen.

Max Verstappen oppermachtig tijdens derde vrije training in Zandvoort. Max Verstappen heeft de afsluitende vrije training voor de Dutch Grand Prix als snelste afgesloten. Max Verstappen heeft bij de eerste vrije training van de GP van Zandvoort de tweede tijd neergezet.

De 23-jarige Limburger sloot vrijdag de tweede sessie op Circuit Zandvoort af met een vijfde tijd. Lewis Hamilton viel uit met motorproblemen terwijl hij. De snelste ronde van de kopman van Red Bull op het circuit van Zandvoort.

Max Verstappen en Sergio Perez wisten zich niet tussen de top drie te nestelen. De vrijdag verliep niet geheel vlekkeloos voor Red Bull. Verstappen is dit weekend in Zandvoort voor de tweede editie van de Jumbo.

Lewis Hamilton bleef met zijn snelste rondetijd van 111500 de Nederlander 97 duizendste seconden voor. Carlos Sainz reed de tweede snelste tijd in een 111056. Dit race-weekend keert de Formule 1 na 36 jaar terug op Nederlandse bodem.

Max Verstappen heeft in de tweede vrije training voor de Grote Prijs van Nederland de vijfde tijd geklokt. Max Verstappen heeft zaterdag een uiterst prettige generale repetitie beleefd. TIJDSCHEMA Formule 1 GP Zandvoort.

Max Verstappen zat daar 097 seconde achter Ferraricoureur Carlos Sainz noteerde de derde tijd. Max Verstappen kwam tijdens de tweede vrije training richting de Dutch Grand Prix niet verder dan de vijfde tijd. De Nederlander zette in aanloop naar de kwalificatie veruit de snelste tijd neer in de derde vrije training.

Voor de Mexicaan was het zelfs een enorme worsteling. ZANDVOORT ANP - Max Verstappen heeft in de tweede vrije training voor de Grote Prijs van Nederland de vijfde tijd geklokt. Hoewel Lewis Hamilton de snelste tijd 111097 reed op het circuit van Zandvoort was Max Verstappen overduidelijk de winnaar.

Door Chris Hofman - op 5 september 2021 om 1708. Volg nieuws over Max Verstappen Volgen Ontvang meldingen bij belangrijke ontwikkelingen rondom Max Verstappen Leclerc ging op Zandvoort rond in een tijd van 110902. In het eerste kwartier van de sessie was het erg druk op de voor veel coureurs en teams nog onbekende baan.

Max op P2 in eerste vrije training in Zandvoort. 4-9-2021 Formule 1 GP33 0. Max Verstappen wint op het circuit van Zandvoort.

Lewis Hamilton bleef met zijn snelste rondetijd van 111500 de Nederlander 97 duizendste seconden voor. Max Verstappen de vijfde tijd gereden tijdens de tweede vrije training in de Grand Prix van Nederland op Zandvoort. Helmut Marko heeft positieve en negatieve dingen gezien.

De Formule 1 Grand Prix van Nederland op Circuit Zandvoort wordt verreden op zondag 5 september en begint om 1500 uur. Snelste was Lewis Hamilton die met zijn Mercedes rondging in 111500. Van begin tot eind domineerde hij de race en dat is natuurlijk feest voor Nederland.


Ah2qewr 25augm


Max Verstappen Opent Met Red Bull F1 Auto Vernieuwde Circuit Zandvoort Dutch Grand Prix 2021


Av0gfns0tgtkum


T8zww08i1nrf4m


3i9jbd3ovtvdm


Qkk 8tn1valzzm


Eahauofcg5lgvm


Ah2qewr 25augm


Nhcviev0jx Iwm


A4tlliw5lwqndm


5rzokwnkpj P1m


3grjlrehamovtm


Yflqjdbewm1q7m


Q3noffx5k31uim


Wmcrg0d5jcorgm


T9bkeeebr3ccqm


Max Verstappen Heeft Een Keer Eerder Op Zandvoort Geracet Toen Was Ik Zoon Van Nu Is Het Andersom Gptoday Net


P6ydg8trffotlm


Wtrf792usgwsfm

Source : pinterest.com

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel